29 / 04 / 2024

Euro  alalım mı? Henüz almadıysanız hemen bakın Euro ne kadar olacak

Euro  alalım mı? Henüz almadıysanız hemen bakın Euro ne kadar olacak

Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar son günlerde dalgalı işlem gören Euro İçin euro alalım mı, euro yükselecek mi düşecek mi ? Sorularının yanıtlarını aratıyor. Eğer henüz euro almadıysanız hemen bakın euro ne kadar olacak….



Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda 14 Ekim cuma günü euro kuru son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar bugün de yukarı yönlü hareket ederken, euro da yükselişe geçti. Yatırımcılar euro alalım mı, euro yükselir mi, düşer mi sorularının yanıtını merak ediyor.  Euro kurunun ne kadar olacağını analistler açıkladı.

Dolar endeksi geçen haftanın son günü yüzde 1'in üzerinde değer kaybederek 112 kapanmasının ardından 113 dolara yükseldi ve bugün de yatay seyreder, euro/dolar paritesi 0,9793'den işlem görüyor.

Dün piayasaların merakla beklediği tüm gözler döviz kurlarına yön veren ABD enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Dün saat 15:30'da beklenen enflasyon rakamları açıklanyükselişe geçerke euro da arttı. Peki eur/TL ne kadar oldu? Bugün euro kaç lira? Euro kurunda son dakika gelişmesi 14 Ekim 2022...


Geri Dön