04 / 05 / 2024

Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Ragosta tarafından kuruldu.



Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Ragosta tarafından kuruldu.

Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1. Madeni hurda ticareti yapmak, her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini yapmak. 2. Saç boru, profil, demir, çelik ve benzeri malzemelerin toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3. Her turlu demir, çelik, bakir, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri, saçlan, levhaları, yaprakları, şeritleri, contaları, profilleri, tozları, granülleri, boruları hurda olarak alıp satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. 4. Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi dokum potalarını işletmek. 5. Gemi, fabrika, depolama tarik1 gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak izin giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu islerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. Şirket, amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ile ilgili olarak tapu daireleri nezdinde her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket faaliyetini gerçekleştirmek amacıyla yerli ve yabancı sermayeli başka şirketlerle veya gerçek kişilerle ortaklık kurabilir, mevcut şirketlere iştirak edebilir, başka şirketlerle birleşebilir, başka şirketleri ve işletmeleri devralabilir, is ortaklığı ve konsorsiyum kurabilir.
 


Geri Dön