Ekonomi

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte euro/TL kuru 10 Ağustos 2022...

Dolar ve euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe değer artışı ile başladı. Euro kuru bugün gün içinde değer kazanarak yükselişe geçti. Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 son dakika euro/TL... Euro/TL haftanın üçüncü işlem işlem gününe yüzde 0,19 artışla başladı

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler bugün sabahın erken  euro kuru ne kadar? Euro kaç TL oldu? Euro ne kadar? gibi sorularının yanıtlarını sorgulatıyor. Euro/TL haftanın üçüncü işlem işlem gününe yüzde 0,19 artışla başladı.

Döviz kurları enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselmeye başladı. Euro kuru yükselişe geçerken 18 lira seviyesini geçti. Bugün de yukarı yönlü hareketine devam eden euro kuru yükselmeye devam ediyor.

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklandı. Piyasalar üzerinde etkili olan veriler, döviz kurlarının yükseltti.

Peki bugün  euro ne kadar? Euro kuru kaç lira oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! İşte son dakika euro/TL Kuru 10 Ağustos 2022...

EURO BUGÜN NE KADAR OLDU SON DAKİKA 10 AĞUSTOS 2022?

Euro kuru ne kadar? Euro kaç TL oldu? Euro ne kadar? sorularının yanıtlarını sorgulatıyor. Euro/TL haftanın ilk işlem gününde güne 0,19 yükselişle başladı.

Euro bugün güne yükselişle başladı. Euro güne18,29 TL, satış fiyatı bugün 18,39 TL seviyesinde başlarken saat 15:00'da açıklanan enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçti.  Euro alış fiyatı 18,50 TL, satış fiyatı 18,61 TL bandında işlem görüyor. 

ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Bugün saat 15:00'da ABD enflasyon rakamları açıklandı. Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yıllık bazda ise yüzde 8,5 arttı. Beklentiler, TÜFE'nin bu dönemde yıllık bazda yüzde 8,7 artması yönündeydi.

Enerji fiyatları temmuz ayında aylık yüzde 4,6 azalırken, yıllık yüzde 32,9 oranında arttı.

ABD'de açıklanan enflasyon verileri öncesinde tüketicilerin enflasyon bekletisinde keskin düşüş meydana geldi.

New York Fed, temmuz ayına ait Tüketici Beklentileri Anketi'nin sonuçlarını açıkladı.

ABD'de geçen ay açıklanan verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haziran ayında aylık yüzde 1,3 artarken, yıllık yüzde 9,1 ile "Kasım 1981 yılından bu yana kaydedilen en hızlı artışı" kaydetti.

Dolar da değil, altın da... Herkes euro/TL'yi merak ediyor! Euro bugün kaç lira oldu?

Euro kaç TL oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika