03 / 05 / 2024

Euro bugün kaç TL oldu? 14 Temmuz 2022 euro kuru

Euro bugün kaç TL oldu? 14 Temmuz 2022 euro kuru

Euro kuru dün 17,54 TL seviyesine kadar yükseldi. Döviz kurlarını yakından takip edenler euro kurunun bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugün euro kaç TL oldu? İşte euro kuru 14 Temmuz 2022...



Dün açıklanana ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Döviz kurları yükselmeye başlarken altın piyasasında da hareketlilik meydana geldi.

Euro bugün kaç TL oldu? 14 Temmuz 2022 euro kuru

Dün ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haziran ayında yüzde 9,1 ile son 41 yılın en hızlı yükselişini yaşamasının ardından avro/dolar paritesi 2002 yılından bu yana ilk defa 1 seviyesinin altına geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön