Ekonomi

Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro kurunda son dakika gelişmeleri

Euro/dolar paritesi haftanın üçüncü işlem gününde de 1'in altında işlem görmeye devam ediyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 euro kurunda son durum...  Vatandaşlar euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor

Euro dolar paritesi milyonlarca kişi tarafından yajından takip ediliyor.  Vatandaşlar euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

İşte son dakika euro kuru 24 Ağustos 2022...

Doların değer kaznaması ile özellikle gelişmiş ülke para birimlerindeki düşüşe neden oldu. Dolar göstergesi bu ay içinde zayıfladıktan sonra Fed yetkililerinin şahin açıklamalarda bulunmaları ve Cuma günü konuşacak Powell öncesinde 10 yılın en yüksek seviyesini yeniden test edildi.

Dolardaki yükseliş karşısında euro  başta olmak üzere büyük paralarda son dönemin en düşük seviyeleri görülüyor.

Euro/dolar dün 0,99 seviyesi ile 20 yılın en düşük seviyesini test etti. Parite bugün de 0,9940 yakınında zayıf bir seyir izliyor. Euro Bölgesi’nden gelen son verilerin yavaşlama sinyali vermesi, enflasyonun yüksek kalması ve Rusya ile devam eden gerilimin enerjide kışa doğru daha büyüyeceği kaygısı Euro kurunun değer kaybetmesine neden oldu.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte euro kurunda son dakika 24 Ağustos 2022...

Euro kuru bugün güne düşüşle başladı. Euro alış fiyatı bugün 18,08 TL, satış fiyatı ise 18,16 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,06 TL, satış fiyatı ise 18,11 TL seviyelerinde işlem görüyor.

 

Piyasaların gözü Fed'in eylül ayında vereceği faiz kararında. Karar döviz kurları üzerinde etkili olacak. Asıl rakamların o zaman belli olması bekleniyor.

Bu hafta ise euro ve dolar kurlarının değişmesi bekleniyor. Euro ve dolar 2 gün sonra yani cuma günü Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamara odaklandı. 2 gün sonra dolar kurunda yukarı yönlü bir hareketlilik bekleniyor. Dolar kuru şu dakikalarda  18,23 TL'den işlem görürken, 2 gün sonra bu seviyelerin aşılması bekleniyor.

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 2 gün sonra bu seviyeleri görebilir! Görenlerin ağzı açık kaldı...

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar kuru

''Euro düşüyor, bu düşüş kalıcı değil'' diyen İslam Memiş'ten hiçbir yerde duyulmamış yeni dönem açıklaması