Ekonomi

Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro/TL kurunda son dakika 26 Ağustos 2022

Euro/dolar paritesi haftanın son işlem gününde de 1'in altında işlem görmeye devam ediyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? İşte 26 Ağustos 2022 euro kurunda son dakika gelişmeleri...  Vatandaşlar euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor

Euro dolar paritesi milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.  Vatandaşlar euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

İşte son dakika euro kuru 26 Ağustos 2022...

EURO/DOLAR PARİTESİNDE SON DURUM 26 AĞUSTOS 2022

Doların değer kazanması ile özellikle gelişmiş ülke para birimlerindeki düşüşe neden oldu. Dolar göstergesi bu ay içinde zayıfladıktan sonra Fed yetkililerinin şahin açıklamalarda bulunmaları ve Cuma günü konuşacak Powell öncesinde 10 yılın en yüksek seviyesini yeniden test edildi.

Dolardaki yükseliş karşısında euro  başta olmak üzere büyük para birimlerinde düşüşler yaşandı. Euro kurunda son dönemin en düşük seviyeleri görüldü.

Euro/dolar dün 0,90 seviyesi ile 20 yılın en düşük seviyesine ulaştı. Parite bugün de 0,99 yakınında zayıf bir seyir izliyor. Euro Bölgesi’nden gelen son verilerin yavaşlama sinyali vermesi, enflasyonun yüksek kalması ve Rusya ile devam eden gerilimin enerjide kışa doğru daha büyüyeceği korkusu Euro kurunun değer kaybetmesini hızlandırıyor.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte euro kurunda son dakika 26 Ağustos 2022...

 PİYASALARDA SON DAKİKA 26 AĞUSTOS 2022

Piyasaların gözü Fed'in eylül ayında vereceği faiz kararında. Bugün Küresel piyasalarda yatırımcılar, ABD Merkez Bankası’nın faiz artırımlarının ne kadar hızda devam edeceğine dair ipuçları için Jackson Hole sempozyumuna çevrilmişti. Bugün 17:00'da yapılan toplantının ardından döviz kurlarında harektlilik başladı.

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ TL? 26 AĞUTOS 2022 EURO KURU

Sabah saatlerinde 18,12 seviyesinde işlem gören Euro/TL son dakika verilerine göre bu seviyedeki seyrini kotumaya devam ediyor.

Euro/TL şu dakikalarda alış fiyatı  18,13 TL, satış fiyatı ise 18,22 TL seviyesinde değerleniyor.

Elinde euro olanlar Çabuk bakın! İlk gören kazanıyor! Euro bugün bu seviyelerde! 
Yastık altında 1 eurosu bile olanlar çabuk baksın! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 25 Ağustos 2022 euro kuru
Dolar yıl sonunda ne olacak? Euro değer kaybedecek mi?