Ekonomi

Euro değer kaybediyor! Euro/TL kurunda son dakika! Euro ne kadar oldu?

Euro bugün kaç TL oldu? Piyasalarda son durum ne? Euro bugün düşüşle başlarken kapanışı da yine değer kayderek yaptı. Euro değer kaybediyor. Euro/TL kurunda son dakika! Euro ne kadar oldu? Vatandaşlar "15 Ağustos Pazartesi günü piyasalardaki son dakika gelişmeleri neler? Euro kuru kaç TL oldu?  Euro düştü mü, yükseldi mi? gibi soruların cevaplarını merak ediyor

Euro/TL bugün kaç lira oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro'daki son dakika veriler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar "15 Ağustos Pazartesi günü piyasalardaki son dakika gelişmeleri neler? Euro kuru kaç TL oldu?  Euro düştü mü, yükseldi mi? gibi soruların cevaplarını merak ediyor. Euro bugün değer kaybetti. Peki Euro/TL kurunda son dakika! Euro ne kadar oldu?

EURO DEĞER KAYBEDİYOR

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken bugün döviz kurları güne değer kayıpları ile başladı. 

Euro haftanın ilk işlem gününe yüzde 0,18 düşüşle başlarken alış fiyatı 18,38 TL, satış fiyatı 18,44 TL bandında işlem gördü. Kapanışta ise euro kuru değer kaybetmeye devam etti. 

Gün sonunda euro/TL alış fiyatı 18,30 TL, satış fiyatı 18,37 TL bandında işlem görüyor. Dün uluslararası piyasalarda euro kuru alış fiyatı 18,46 liradan işlem gördü.

BU HAFTA PİYASALARDA NELER OLACAK?

Bu hafta perşembe günü Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. 

Yeni haftada piyasalar için gözler Merkez Bankası'nın kararına çevrildi. Yılın 8. toplantısından çıkacak karar dikkatle takip edilecek.

Uluslararası piyasalarda ise Fed’in geçen ay gerçekleşen toplantısına ait tutanaklar bu haftanın yoğun veri gündeminde yer alacak.  Euro Bölgesinde ise önemli veriler takip edilecek…

Küresel piyasaların bir diğer önemli gündem maddesi olarak Avrupa tarafından gelecek veriler bekleniyor. Euro Bölgesi Temmuz ayı enflasyon oranı Perşembe günü açıklanacak. Geçen ay enflasyon yıllık 8,9’a çıkarak rekor kırmıştı.

Euro Bölgesi’nde ikinci çeyrek büyüme verisi Çarşamba günü belli olacak. Ukrayna’daki savaş ve beraberinde Rusya ile girilen karşılıklı yaptırımlar bakımından 2. çeyreğin karnesi oldukça önemli.

29 Temmuz tarihinde açıklanan son verilere göre Euro Bölgesi ekonomisinin ikinci çeyrekte yüzde 0,7 büyüdüğü tahmin ediliyordu. Bu çeyrekte Rusya ekonomisi yüzde 3,5, ABD ekonomisi yüzde 0,9 daraldı.

Euro tuzla buz oldu! Düşüyor... Elinde euro olanlar dikkat! Son dakika euro kuru

Doları bırakın Euro'ya bırakın! Son durum şok edecek, fırtınalar koptu! İşte güncel euro/TL kuru...