13 / 05 / 2024

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika

Euro bölgesinde resesyon riskinin giderek yükselmesi euro kurunun değerini kaybetmesine neden oldu. Euro 20 yılın ardından dibi gördü. Doların gücü euroyu yerle bir etti. İşte euro kurunda son dakika gelişmesi 6 Temmuz 2022..



EURO DEĞER KAYBEDİYOR...

Rusya’dan doğalgaz tedarik edilmesinde yaşanan sıkıntıların, yüksek enerji fiyatlarının ve Ukrayna’da devam eden savaşın Euro Bölgesi ekonomilerini resesyona sokacağı endişeleri gittikçe yükseliyor. Öte yandan bu endişeler yatırımcıları Euro’dan güvenli liman olarak görülün ABD doları ve İsviçre frangına yönelmesine neden oluyor.

Euro Bölgesi’nde yatırımcı güven endeksi, enerji krizinin yönelik endişelerle Mayıs 2020’den beri en düşük seviyesine geriledi.

Herkes doları konuşuyor ama o para birimi de yerlerde! Yatırımcılara bir darbe de ondan geldi! Son dakika!

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?

Euro kurunda son durum! İşte euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Son dakika! Euro/TL yükseliyor! Kıyıda köşede eurosu olanlar dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön