29 / 04 / 2024

Euro doların altında ezildi! Son dakika euro/TL 15 Temmuz 2022

Euro doların altında ezildi! Son dakika euro/TL 15 Temmuz 2022

15 Temmuz sabahı döviz kurları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro dün 17,53 TL seviyesinde işlem görürken dolar kuru 17,47 seviyesinden günü kapattı. Euro doların altında ezildi. Peki bugün euro kaç TL? 15 Temmuz 2022 euro kuru..



Çarşamba günü açıklanan  ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Döviz kurları yükseliş bugün de ekisini göstermeye evam ediyor. 

Euro doların altında ezildi! Son dakika euro/TL 15 Temmuz 2022

Çarşamba günü ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haziran ayında yüzde 9,1 ile son 41 yılın en hızlı yükselişini yaşamasının ardından avro/dolar paritesi 2002 yılından bu yana ilk defa 1 seviyesinin altına geriledi. 

Bugün ise euro kuru doların gücü altında ezildi. Dolar kuru yükselmeye devam ediyor. Euro ise sakin seyrini bugün de koruyor. 

Peki 15 Temmuz 2022 Cuma günü euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru 15 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön