29 / 04 / 2024

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Bu hafta döviz piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya Ukrayna arasındaki gelişmeler ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamalarından sonra döviz piyasasında dalgalanmalar meydana geldi. Peki euro kuru bu hafta kaç TL oldu? Euro gelecek hafta kaç lira olur?



Hafta boyunca Rusya Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve Putin'in açıklamaları piyasaları etkiledi. Haftanın yeni işlem gününe 16,25 ra seviyelerinde başlayan euro kurunda dalgalanmalar yaşandı. Peki euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

PİYASALAR ALT ÜST OLDU

Hafta içinde altın, döviz piyasası son dakika gelişmelerin etkisi ile tepetaklak oldu. Hafta içi neler olmuştu? Kısaca hatırlayalım...  Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak da müzakere sonuçlarının liderler seviyesinde bir görüşme yapılması için yeterli olduğunu ifade etti. Söz konusu açıklamalar piyasalarda rahatlamaya sebep olsa da haftanın devamında iki taraftan gelen karışık mesajlar risk iştahının düşmesine sebep oldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "dost olmayan" ülkelerin Rus gazına rubleyle ödeme yapmalarına yönelik kararnameyi imzaladı. Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmelerinin durdurulacağını vurgulayan Putin, kararnamenin bugün itibarıyla devreye gireceğini bildirdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön