29 / 04 / 2024

Euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Bu hafta döviz piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi döviz piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?



Hafta boyunca Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler euro kurunda dalgalanmalara neden oldu. Haftaya 16,40 seviyesinden başlayan euro ilerleyen günlerde düşüşe geçti. Peki euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Rusya ile Ukrayna arasında hız kesmeden devam eden savaşla birlikte gelen olumsuz haberler döviz piyasasında ani iniş çıkışlara neden oldu. Peki euro bu hafta hangi seviyeleri gördü? Euro gelecek hafta ne kadar olacak? İşte Euro almak isteyen vatandaşların ve yatırımcıların sorduğu soruların cevapları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön