29 / 04 / 2024

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...



İstanbul serbest piyasada dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Euro/TL kuru güne 29,39 TL'den başladı. Dün doların satış fiyatı 27,7280 lira, avronun satış fiyatı ise 29,3960 lira olmuştu. Peki bugün dolar/TL kuru ne kadar? 11 Ekim Çarşamba dolar kaç lira? Güncel dolar kuru ne kadar?


11 EKİM 2023 DOLAR NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR/TL KURU KAÇ TL?

11 Ekim Çarşamba dolar/TL kuru yatırımcıların odağında. Dolar/TL kuru dolar alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Dün 27,72 liradan işlem gören dolar kuru bugün 27,78 lira alış, 27,82 lira satış fiyatından işlem görüyor.

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcılar doların yönünü merka ediyor. Dolar yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusu yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselişe geçeceğini söyledi.  Geçer, doların 27 liralık karşılığının Türk lirası için bakıldığı zaman son derece değerli bir rakam olduğunu belirtti.

Selçuk Geçer ayrıca açıklamasında Türk lirasının şu anda dolar karşısında en az 45 lira olması gerektiğini belirterek, olmazsa Türkiye'nin dış ticaret açığının daha da artacağını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Dengelensin diyorsanız da, o seviyeler bu seviyeler değil. Dengeleneceği seviye 45 TL ve üstü. Sonrasında da oluşacak enflasyona göre daha yükselecek.” diye konuştu.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Geri Dön