29 / 04 / 2024

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?



Altın fiyatları İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma ile yükselişe geçti. Yatırımcılar güvenli liman olan altına yönelmeye başladı ve altına olan talep arttı. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Analist Ceyhun Yavaş, altının yönünü açıklayarak, gram altın içn rakam verdi.

7 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDEN DÖNDÜ!

Altın fiyatları geçen hafta 7 ayın en düşük seviyesinden döndü. Gram altın geçtiğimiz haftalarda 1700 liranın altına kadar sarkarken, savaşın etkisi ile yükselişe geçti. Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş ''Dolar cinsi varlıklardaki değer kazanımı ve ABD tahvil getirilerindeki yükselişle 7 ayın dibini gören altın, İsrail-Filistin arasındaki gerginlik ve bunun diğer ülkelere de sıçrama olasılığı ile alıma geçti.'' diyerek altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini açıkladı.

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

GRAM ALTININ GELECEĞİ SEVİYE AÇIKLANDI!

Ceyhun Yavaş, küresel piyasalarda oluşan tablonun devam etmesi ve 1.600 TL üzerinde kalıcılık sağlanması halinde 1.800 TL'nin görülebileceğini söyledi. Bu seviye üzerinde kalıcılık sağlanması halinde ise 2.000 TL seviyesinin geleceğinin de vurgusunu yaptı. 

PİYASALAR ÜZERİNDEKİ BAKSI DEVAM EDECEK Mİ?

Piyasalarda şu an savaş baskısı fiyatlanıyor. Bu baskının devam etmesi için denkleme İran faktörünün aktif bir şekilde rol alması gerektiği görüşündeyiz. Bu durumda Borsa İstanbul üzerinde baskı devam edebilir ve 8100 ve 8000 seviyeleri test edilebilir.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Dolarda fren patladı! 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar/TL kuru 10 Ekim 2023 ne kadar?


SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Ons altın bugün 1855 dolardan işlem görüyor. Gram altın saat 15:26 itibariyle 1743 lira, çeyrek altın 1846 lira, yarım altın 5963 lira oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön