28 / 04 / 2024

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı sakin kapattı. Rusya Ukrayna savaşında ateşkes haberleri ve Rusya'ya yaptırımların artması euro kuru üzerinde etkili oldu. Peki euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?



Şerife Aydın

Euro kuru bu haftayı 16,10 liradan kapatırken, dünya üzerindeki gelişmelerin etkisi ile haftanın ilk işlem gününe 16,25  lira seviyesinde başladı. Euro kuru gündemin etkisi ile hafta içinde dalgalanmalar yaşadı. Peki hafta içinde neler yaşandı? Döviz piyasasının yönünü neler etkiledi? İşte bu hafta euro kuru...

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?

EURO KURU HAFTAYI SAKİN KAPATTI

Euro kuru haftaya Rusya Ukrayna arasındaki savaşın ateşkes haberleri ile düşüşle başladı. Pazartesi günü Kiev bölgesi tamamen Rus işgelinden temizlendiği  açıklandı. Rusya Ukrayna arasındaki olumsuz gelişmelerin yerini olumlu gelişmelere bırakması euro kurunun yönünü sabitledi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya'ya yönelik açıklanacak yeni yaptırımların, savaş suçları ile orantılı olması gerektiğini açıkladı. Gelen bu açıklamaların ardından döviz piyasasında hareketlilikler yaşandı. İşte euro kuru bu hafta ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön