Ekonomi

Euro kuru en son ne kadar oldu? Rakamlar açıklandı! İşte euroda son dakika gelişmesi...

Euro/TL Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra sakin seyrine devam etti. Sabah güne alış fiyatı 18,29 TL, satış fiyatı 18,35 TL seviyesinde başlayan euro en son ne kadar oldu? İşe son dakika euro kuru... Kararın döviz kurları üzerinde etkili olması bekleniyordu

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı bugün 14:00'da açıklandı. Kararın döviz kurları üzerinde etkili olması bekleniyordu. Euro kuru kararın ardından düşüşe geçerken dolar/TL sabahki seviyesini koruyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıkladı. Toplantının ardından gösterge faizi olan bir haftalık repo faizi yüzde 14 seviyesinde sabit bırakıldı. Merkez, böylelikle yılın 6. toplantısında da pas geçmiş oldu.


 

Öte yandan dün Fed Başkanı Jerome Powell, ABD Senatosu Bankacılık, Konut ve Kentsel İşler Komitesi üyelerinin enflasyon ve durgunlukla ilgili sorularını yanıtladı. Powell, enflasyonu düşürme konusundaki kararlılıklarını yinelerken, gerekirse 100 baz puanlık faiz artırımı dahil her ihtimalin masaya yatırılabileceğini belirtti.

Bu açıklamalar 'şahin' olarak nitelendirilse de daha önceki mesajları doğrultusunda döviz kurunda yeni bir dalgalanma yaratmadı.

Peki bugün euro ne kadar oldu? Euro kuru kaç lira? İşte euro/TL'de son dakika gelişmesi....

 

EURO KURUNDA SON DAKİKA GEİŞMESİ 

Euro/TL bugün alış fiyatı 18,26 TL, satış fiyatı 18,39 TL bandında işlem görüyor. Euro bugün yüzde 0,19 yükseliş gösterdi. 

Elinde 1 eurosu olanlar dikkat! Euro bugün kaç TL? 23 Haziran 2022 euro fiyatları

Euro alacaklar pür dikkat! Dolardan sonra sıra euroda! Euro/TL bugün kaç lira?

Euro bugün kaç lira oldu? Euro kurunda son durum ne? İşte euro alış satış fiyatları...