Kent Haberleri

Euro ve dolar burun buruna geldi! Dolar harekete geçti! Euro kuru ne kadar oldu?

Euro ve dolar arasındaki sıkı çekişme devam ediyor. Bugün dolar kuru yükseliş eğilime geçerken euro ile burun buruna geldi. Kripto para piyasasındaki düşüş dolara olan talebi artırdı. Dolar harekete geçerken euro kuru ne kadar oldu? İşte son dakika dolar ve euro kuru... Dolar karşısında yükselişe geçen euro 19 TL rekorunu kırdı

Uzun süredir dolar karşısında değer kaybederek gerileyen Euro kueu Fed’ten gelen haberle tekrar dolarla burun buruna geldi. Dolar karşısında yükselişe geçen euro 19 TL rekorunu kırdı. Euro dolar paritesi ise kiritik seviye olan 1 seviyesini geçerek yükselişine devam ediyor. Bugühn kripto para piyasasında düşüşler meydana geldi. Öte meydan gelen bu düşüşlerin ardından dolara olan talep tekrar oluşmaya başladı ve dolar kuru tekrar hareketlenmeye başladı. Peki dolar kuru ne kadar? Euro ne kadar oldu? İşte son dakika dolar ve euro kuru...

DÖVİZ KURLARINDA SON DURUM

ABD'de geçen hafta açıklanan enflasyon verilerinin beklentilerin altında kalmasıyla oluşan pozitif havanın varlığını korumasına rağmen analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarını nerede sonlandıracağına yönelik soru işaretleri ve kripto para piyasalarındaki negatif seyrin dolar talebini beslediğinine değindi.

 

Gelecek toplantıdan sonra faiz artırım hızının 50 baz puana düşürülmesinin, şimdiye kadar açıklamada bulunan Fed yetkilileri tarafından kabul edildiğini aktaran analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda bankanın aralık ayında yüzde 81 ihtimalle 50 baz puan faiz artıracağını bekliyor.

 

DOLAR YORUMU SON DAKİKA

Öte yandan önemli yatırım bankalarından Morgan Stanley, gelecek günler için dolar tahmininde bulundu. ABD’de enflasyonda gevşeme beklediklerini ifade eden banka, ABD tahvil getirilerinin gerilemesi ile beraber doların değerinin azalacağı ve gelişen ülke varlıklarının destekleneceği ifade edildi. 

 

 

EURO VE DOLAR BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? DOLAR NE KADAR OLDU?

Euro kuru bugün alış fiyatı 19,17 lira,satış fiyatı ise 19,28 lira seviyesinde işlem görüyor. Dolar kuru alış fiyatı 18,62 lira, satış fiyatı ise 18,68 lira seviyesinden işlem görüyor.

Euro dolar paritesi bugün 1,03 seviyesinde değerlenirken dolar endeksi 106 bandında hareket ediyor.

Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! İşinizi gücünüzü ayarlayın! O güne dikkat! Tarih belli oldu

Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! İşinizi gücünüzü ayarlayın! O güne dikkat! Tarih belli oldu

Euro'da tırmanış devam ediyor! 1 euro kaç TL oldu? İşte son dakika euro kuru 13 Kasım 2022