Kent Haberleri

Euro yağmuru geliyor! Cepler euro dolup taşacak! Bir kenarda eurosu olanlar sizi ilgilendiriyor! Son dakika euro/TL kuru

Euro kuru ile ilgili son dakika gelişmeler yaşanıyor. Avrupa'da yaşanan euro krizinden dolayı Türkiye'ye euro yağmuru gelecek. Euro kurunda neler oluyor? Bir kenarda eurosu olanlar sizi ilgilendiriyor. İşte son dakika euro kuru 7 Kasım 2022... Euro dolar karşısından bugün değer kaybetti

Son dakika euro kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Euro dolar karşısından bugün değer kaybetti. Euro dolar paritesi 0,994 seviyesinden işlem görüyor. Euro ile ilgili son dakika gelişmeşeri yaşanıyor. Avrupa'da yaşanılan enerji krizinden dolayı Türkiye'ye euro yağmuru başlayacak. Nasıl mı? Ayrıntılar haberimizde. Bir kenarada eurosu olanlar bu haber sizi yakından ilgilineidiyor. Son dakika euro kuru 7 Kasım 2022.

 

EURO YAĞMURU GELİYOR!

Türkiye'ye euro yağmuru geliyor. Avrupalılar enerji krizinden dolayı Türkiye'ye akın etmeye hazırlanıyor.

Alman basını ve hükümetinden Alman vatandaşlara kış ayını Türkiye'de geçirmelerine yönelik uyarılarda bulunuyor. Son olarak Almanya’da Bild Gazetesi, düzenlediği bir yarışmada ödül olarak Türkiye tatili vereceğini açıklanırken; ilanda yer alan bilgiye göre, “Isıtıcıyı kapatın, soğuk kış günlerinden kaçın." ifadelerine yer verildi. Hal böyle olursa eğer İstanbul işletmelerinin cepleri euro dolacak. Büyük esnaftan küçüğüne kadar tüm İstanbul işletmesi bu euro yağmurundan faydalanacak. 

EURO KURU SON DURUM 7 KASIM 2022

Euro kurunda son durum milyonalrca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? Euro/TL kuru kaç TL? sorularının  yanıtlarını merak ediyor. Euro kuru hafatnın ilk işlem gününe aşağı yönlü başladı. Euro euro dolar paritesi bugün 0,994 seviyesinden değerlenirken, euro dolar karşısında değer kaybetti. 

 

Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra dolar kuru değer kaybetmeye başladı.  Doların düşmesi ile altın fiyatları yükselişe geçti ve euro dolar paritesi 0,9980 seviyelerine yükseldi. 

Bugün euro/TL kuru alış fiyatı 18,47 lira, satış fiyatı 18,54 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi aynı dakikalarda alış fiyatı 18,61 lira, satış fiyatı ise 18,65 liradan işlem görüyor. Dolar endenksi bugün 110 seviyesinden değerleniyor.

1 euronuz bile varsa şimdi bakın! Euro'da deprem başladı mı? 1 euro bugün ne kadar? 6 Kasım 2022 euro kuru

Cebimde sadece 1 euro var diyorsanız bile bakın! Euro uçuş için hazırlanıyor! Koşun, hemen yetişin

Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Serbest piyasa euro/TL kuru 4 Kasım 2022