Ekonomi

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu?  Haftanın üçüncü işlem gününde de euro kuru yukarı yönlü harektine devamediyor

Euro almak isteyenler ve birikim yapanlar tarafından merakla takip edilen euro kuru bugün kaç lira olduğu araştırılıyor. 

Haftanın üçüncü işlem gününde de euro kuru yukarı yönlü harektine devamediyor. Peki bugün euro kaç lira oldu? Euro ne kadar? İşte son dakika euro fiyatları 3 Ağustos 2022...

Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları yükselmeye başladı.  Dolar ve euro kuru son yılın en yüksek seviyelerine kadar çıkarken yatırımcılar heyecanlanmaya başladı. 
Açıklanan rakamlara göre,  Euro/TL'de meydana gelen yükselişler yatırmcıların yüzünü güldürmeyi başardı.

 

Bugün ise açıklanan enflasyın rakamlarından sonra piyasalar hareketlenmeye başladı. 
TÜİK'e göre, tüketici enflasyonu temmuz ayında yüzde 79,60'a yükseldi. ENAG'a göre ise temmuz enflasyonu yüzde 176,07 oldu. Temmuzun zam şampiyonları listesinde ilk sırada ilaçlar yer aldı. Enflasyon rakmalarından sonra dolar ve euro kuru yukarı yönlü hareketine devam etti. Dolar 18 lira barajını geçerken euro 18,30 lira bandında işlem gördü.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kuru kaç lira? 1 Euro ne kaç TL? İşte son dakika euro kuru 3 Ağustos 2022..

EURO HIZ KESMEDEN YÜSKELİYOR

Euro kurunda yaşanan dalgalı seyirden sonra milyonlarca kişi euro kurundaki son dakika güncel gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki Euro bugün kaç lira oldu?  Euro kuru bugün kaç TL? Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro/TL 3 Ağustos 2022...

 

Yatırımcılar Euro kurundaki son durumu merak edip araştırmaya başladı. Dün Euro alış fiyatı 18,36 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL olarak kaydedilirken, bu sabah  Euro alış fiyatı 18.20 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL seviyesinde güne başladı.

Bugün gün içinde yükselişe geçen euro kuru değer kazanırken euro alış fiyatı 18,21 TL, euro satış fşyatı ise 18,31 TL seviyesinde günü tamamladı.

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Euro resmen uçtu! Euro kurunda son dakika gelişmesi