08 / 05 / 2024

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Analistlerden açıklama geldi! Elinde euro olanlar bakmadan geçmeyin!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Analistlerden açıklama geldi! Elinde euro olanlar bakmadan geçmeyin!

Euro kurunda yükseliş devam ederken elinde euro olan yatırımcılar euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırırken analistlerden açıklama geldi. Peki euro ne olacak?



EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? EURO KAÇ LİRA? 7 ARALIK 2022 EURO/TL KAÇ LİRA OLDU?

7 Aralık 2022 euro kuru ne kadar oldu? sorusu arama motorlarında aratılıyor. Euro/TL kuru sabah saatlerinde  19,55 liradan alınıp, 19,60 liradan satılıyordu. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru 18,72 liradan alınıp, 18,74 liradan satıldı. Euro dolar paritesi ise 1,0458 bandında güne başladı.

Euro/TL kapanışta alış fiyatı 19,69 lira, satış fiyatı ise 19,74 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise günü 1,0529'dan tamamladı. Dolar/TL kuru ise kapanışta18,75 liradan işlem görüyor. 

Euro 8 gün sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası duyurdu! Kıyıda kenarda 1 eurosu bile olanlar çabuk bakın!

Euronun yükselişe gececeği tarih belli oldu! Son dakika gelişmesi! Elinde euro olanlar pür dikkat bakın!

Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro 9 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön