Ekonomi

Euro'da son dakika! Euro kurunu gören gözlerine inanamıyor! 7 Ağustos 2022 Euro kuru!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından döviz kurları da yükselmeye başladı. Peki Euro'da son durum ne? Euro kuru ne kadar? İşte 7 Ağustos 2022 Euro kuru...Euro'nun Türk Lirası karşısındaki değeri milyonlarca vatandaş tarafından an be an izlenirken, son dakika gelişmeleri de ağızları açık bırakıyor

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan Euro - TL kurundaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Euro'nun Türk Lirası karşısındaki değeri milyonlarca vatandaş tarafından an be an izlenirken, son dakika gelişmeleri de ağızları açık bırakıyor. 

Peki Euro ne kadar? Euro kuru ne kadar? Euro'da son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bu sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar, ''Euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira oldu?” gibi sorularının yanıtlarını arıyor. Euro - TL haftanın son işlem gününde güne 0,12 yükseliş ile başlamıştı.

EURO KURU AYNI GAZ DEVAM EDİYOR

Euro - TL kuru hafta sonunda da 18 lira bandında seyir vermeye devam ediyor. Euro kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. 

Peki Euro ne kadar? Euro kuru ne kadar? Euro'da son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Euro bugün alış fiyatı 18,26 TL, satış fiyatı ise 18,32 TL seyrinde işlem görüyor. Dün ise euro kur; euro alış fiyatı 18,26 TL, satış fiyatı 18,32 TL seyirlerinde işleme geçti.

RUSYA'DAN FLAŞ EURO KARARI SON DAKİKA

Rusya Merkez Bankası'ndan geçtiğimiz günlerde önemli bir haber geldi. Euro ve dolar kullanımını indireceğini duyuran Rusya Merkez Bankası ek tedbirler alacağını duyurdu.

Rusya Merkez Bankası, onlar için dost olmayan ülkelerin attığı adımlarla ABD doları ve avro kullanımının riskler barındırdığını belirterek, söz konusu dövizlerden uzaklaşmaya yönelik ek önlemler getirileceğini açıkladı.

Rusya'nın dost olmayan ülkeler olarak belirttiği Batılı ülkelerin attığı adımların mali riskleri yükselttiği uyarısının yer aldığı yazılı raporda, "Rus varlıklarının dost olmayan ülkeler tarafından engellenme gelmesi ve dünya rezerv para birimlerindeki ödemelere yönelik operasyonel kısıtlamalar, ABD doları ve avro aktif haldeyken vatandaşlar ve işletmeler için riskler oluşturuyor" ifadeleri yer aldı.

Altın fırtınalar estirdi! Bir köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat, hemen bakın! 7 Ağustos 2022 altın fiyatları

Dolar adım adım 20 oluyor! 18 TL’yi geçen dolar bugün ne kadar? Hemen bakın! 7 Ağustos 2022 Dolar kuru...

Altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıklayan Selçuk Geçer hem tarih hem de rakam verdi! Hemen flaş açıklamaya bakın!