Ekonomi

Euro'su olanlara kötü haber! Euro'daki son durumu görenler inanamadı! İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru!

Euro'ya yatırım yapanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro düştü mü? Euro'da son durum ne? İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru...Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz perşembe günü pek çok kişi tarafından merakla beklenen faiz kararını açıklamış ve söz konusu karardan sonra Euro, diğer para birimleri karşısında değer kazanmıştı

Euro'ya yatırım yapanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz perşembe günü pek çok kişi tarafından merakla beklenen faiz kararını açıklamış ve söz konusu karardan sonra Euro, diğer para birimleri karşısında değer kazanmıştı.

Söz konusu karardan sonra önemli açıklamalar yapan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde, enflasyonda yakın bir zaman içinde e artış beklediklerini bu nedenle önden faiz artışlarının bir şekilde süreceğini duyurdu. Söz konusu bu kritik değerlendirme ise euronun seyrinin yukarı yönlü olacağının sinyallerini de kayıtlara geçirdi. 

Enflasyon oranlarını düşürme konusunda kararlı bir yapıda olan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde yaptığı açıklamada faiz artışlarının devamının geleceğini kaydetti. Yapılan bu konuşmalar ve gelişmelerden sonra euro kurunda da artışı sağlandı.

Peki Euro düştü mü? Euro yükseldi mi? Euro'da son durum ne? İşte 14 Eylül 2022 Euro kuru...
 

EURO'DA SON DURUM 14 EYLÜL 2022

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Euro kuru 2022 yılında dolar karşısında yüzde 12 değer kaybetti ve gerileme yaşadı. Euro dolar paritesi 0, 98 seviyesine kadar düşmüşken perşembe günü açıklanan faiz kararının hemen sonrasında euro gücünü geri topladı ve 1 seviyesinin üzerine çıkarak 1,01 seviyelerine kadar çıktı.

Geçtiğimiz hafta içinde de euro dolar paritesinin etkisi ile 18 seviyelerinin altına kadar inen euro bugün karar sonrasında 18,43 seviyesine çıktı ve üç haftanın zirvesini gördü.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde’ın geçtiğimiz perşembe günü, enflasyon yükselecek ve önden yüklemeli faiz artışına devam edeceğiz şeklinde bir açıklama yapması, piyasalarda gelecek toplantı için de 75 baz puanlık faiz artışı beklentilerine sebep oldu.

EURO DÜN NE KADAR?

Euro kuru dün alış fiyatı 18,47 TL, satış fiyatı ise 18,56 TL seviyelerinde işlem gördü.


EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro kurunun bugün alış fiyatı 18,35 TL, satış fiyatı ise 18,41 TL seviyelerinde işlem gördü.

Altın resmen yerle yeksan! 1 gram bile altını olanlar kahroldu! Hemen son dakika 14 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

Altında dananın kuyruğu kopuyor! Altın 1 hafta sonra işte tam da bu rakamı görecek! Flaş rakam peş peşe açıklandı!

Altında kıyamet koptu! 1 gram bile altını olanlar bile inanamadı! Hemen 13 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!