Ekonomi

Euro'da son dakika! Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Yatırımcılar ve elinde Euro'su olanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...jpg' alt='Ceren YÖRÜK BULUT'/>Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında bulunan Euro kurundaki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında bulunan Euro kurundaki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Verilen resmi detaylara göre, Euro kuru, geçtiğimiz hafta açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra yukarı yönlü hareket etmeye başlamıştı. Euro'daki yükseliş yatırımcıları ve elinde Euro'su olanları mutlu etti.

Peki Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...

EURO KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMESİ NE OLDU? EURO/TL KURUNDA SON DURUM NE?

Euro ile ilgili olarak açıklanan resmi detaylara göre, geçtiğimiz hafta Euro/dolar paritesinin eşitlenmesinden sonra, Euro en çok merak edilen yatırım araçları arasında yer aldı. Yine açıklanan verilere göre, 12 Temmuz 2022 tarihinde Euro/dolar paritesi en düşük seviyesini görmüş ve 1 Euro 1 dolara eşitlenmişti. 

Yine aktarılan detaylara göre, Euro kuru bu gelişmelerden sonra yukarı yönlü seyrini sürdürmüş ve 18 TL seviyelerini geçmişti. Yine açıklanan resmi verilere göre, geçtiğimiz haftayı da artışla kapatan Euro, yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Merakla beklenen rakamlara göre, 18 TL seviyesinden düşük seyreden Euro, geri döndü ve 18 lira 06 kuruş seviyelerine kadar çıktı.

Peki Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...

1 EURO BUGÜN KAÇ TL? 24 TEMMUZ 2022 EURO/TL NE KADAR? 

Milyonlarca yatırımcı, son dakika Euro kurunu merak ediyor ve araştırıyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, dün Euro alış fiyatı 18,09 TL, satış fiyatı ise 18,28 TL seviyesinde işlem gördü.

Peki Euro bugün ne kadar? Euro düştü mü? Euro yükseldi mi? 1 Euro ne kadar? İşte yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan 24 Temmuz Euro kuru

Bugün Euro'nun  alış fiyatı 18,15 TL, satış fiyatı ise 18,23 TL seviyesinde işlem görüyor.

Benzin, motorin ve LPG'de sallantı devam ediyor! İl il fiyatlar kaç TL? Shell, BP, Opet, PO 24 Temmuz 2022 fiyat listesi

Altında son dakika! Bir anda sert zemine çakıldı! 1 gram bile altını olan hemen baksın! 24 Temmuz 2022 altın fiyatları!

Dolarda son dakika! 18 TL’ye ramak kaldı! Hemen bakın! 1 dolar ne kadar? İşte 24 Temmuz 2022 dolar kuru...