30 / 04 / 2024

Euro'da son dakika! Euro kurunu gören gözlerine inanamıyor! 7 Ağustos 2022 Euro kuru!

Euro'da son dakika! Euro kurunu gören gözlerine inanamıyor! 7 Ağustos 2022 Euro kuru!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından döviz kurları da yükselmeye başladı. Peki Euro'da son durum ne? Euro kuru ne kadar? İşte 7 Ağustos 2022 Euro kuru...



Bu sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar, ''Euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira oldu?” gibi sorularının yanıtlarını arıyor. Euro - TL haftanın son işlem gününde güne 0,12 yükseliş ile başlamıştı.

Euro da son dakika! Euro kurunu gören gözlerine inanamıyor! 7 Ağustos 2022 Euro kuru!

EURO KURU AYNI GAZ DEVAM EDİYOR

Euro - TL kuru hafta sonunda da 18 lira bandında seyir vermeye devam ediyor. Euro kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. 

Peki Euro ne kadar? Euro kuru ne kadar? Euro'da son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön