27 / 04 / 2024

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...



Giresun Ticaret Borsası tarafından yapılan yazılı açıklamada, fındık üretilen bölgelerdeki toplam 21 ticaret borsasında yapılan fındık satış işlemlerine ilişkin önemli bilgiler verildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında borsalarda toplam 621 bin 751 ton fındık satıldı.

Yine verilen bilgilere göre, en çok işlem 132 bin 373 tonla Ordu'da yapıldı. Ordu'yu 132 bin 122 tonla Sakarya ve 82 bin 605 tonla Giresun takip etti.

Peki fındık fiyatlarında son durum ne? Güncel fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!


SERBEST PİYASADA FİYATLAR 85 LİRAYA FIRLADI!

Uşakgündem'de yer alan habere göre, bu sene fındık üretiminde rekolte kaybının olduğu pek çok kişi tarafından biliniyor ve yurt dışı bağlantısını yapan fındık tüccarlarının yüksek fiyattan fındık alımları gerçekleştirmek zorunda kalacakları bekleniyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu bu beklentinin haklı çıktığı da görülüyor.

Fındık üreticilerinden sezonun ilk fındıklarını alan tüccarlar yavaş yavaş fındık artırmaya da başladılar. Bazı şehirlerde serbest piyasa fındık fiyatının TMO fiyatlarını geçtiği kaydedildi.

GİRESUN’DA FİYAT 85 LİRA OLDU!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, serbest piyasanın en önemli fındık fiyat gelişmesi Giresun’dan geldi. Paylaşılan bilgilere göre, Giresun’da bazı fındık tüccarları fındık alımlarında 85 Türk Lirası fiyatını uygulamaya başladı. Ayrıca Türkiye’de şu anda en yüksek fındık fiyatı da bu oldu. Giresun’da fındık fiyatlarının yükselmeyi sürdüreceği kaydedilirken, fındık üreticilerinin fındıklarını pazara çıkarmamak için direndikleri belirtildi. 

ORDU, TRABZON, SAKARYA, DÜZCE SON DAKİKA FINDIK FİYATLARI

Yine verilen detaylara göre, diğer illerde de  fındık fiyatlarının yükseldiği görülüyor. Paylaşılan bilgiye göre, serbest piyasada fındık fiyatları çok yakından izlenirken fiyatların Ordu’da 78-82 lira, Trabzon’da 74-79 lira, Sakarya’da 76-79 lira, Samsun’da 77-80 lira, Düzce’de 78-81 lira, Kocaeli’de 77-80 lira aralıklarında değiştiği kaydedildi. Söz konusu bu fiyatlar gün içerisinde de değişebiliyor.

 

Kredi kartı kullanımına sınırlama geliyor! OVP'de çarpıcı detay: Uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecek!

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Renault Clio, Taliant, Megane, Captur, Austral ve Zoe Eylül fiyatları açıklandı! Renault bu ay fiyat artırmadı!


Geri Dön