25 / 05 / 2024

Euro’da tarihi rekor! 1 Euro'nun ne kadar olduğunu görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın!

Euro’da tarihi rekor! 1 Euro'nun ne kadar olduğunu görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın!

Euro kuru sabah saatlerinde 21,16 TL’yi görerek adeta tarihi rekorunu kırdı. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar? İşte 31 Mart 2023 Euro kuru...



DokuzEylül'ün aktardığı detaylara göre Türkiye ekonomisi de, dünya genelindeki ekonomik gelişmelere bağlı olarak döviz kurları açısından hassas bir konumda bulunuyor. Yine verilen bilgilere göre, özellikle, son dönemlerde yaşanan siyasi ve ekonomik belirsizlikler, TL'nin değer kaybetmesine neden oldu.

Fakat Türkiye'nin aldığı bazı önlemler ve uyguladığı politikalarla ekonomideki istikrarın sağlanması da hedefleniyor. Yine verilen bilgilere göre, bu kapsamda, merkez bankasının para politikaları ve hükümetin ekonomi politikaları, döviz kurlarındaki dalgalanmaları azaltmaya yönelik olarak uygulanıyor.

Euro’da tarihi rekor! 1 Euro nun ne kadar olduğunu görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın!

Euro'su olanlar ya da Euro almak isteyenler Euro kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki bugün Euro kurunda son durum ne? İşte 31 Mart 2023 son dakika Euro kuru...

Euro kuru sabah saatlerinde 21,16 TL’yi görerek adeta tarihi rekorunu kırdı. Döviz kurlarında haftanın hareketliliği devam ederken, dolar kurunun alış fiyatı 19,38 TL, satış fiyatı ise 19,42 TL.

Nisan 2023 emekli zammıyla taşlar yerinden oynadı! SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine bir müjde daha! Hemen bakın

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

Aile Destek Programında Nisan 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 1.250 TL yatırıldı! Bu paraları aman kaçırmayın


Geri Dön