18 / 05 / 2024

Euro'daki yükseliş vatandaşın yüreğini hoplatıyor! Rekor üstüne rekor! Euro/TL kurunda son dakika! 29 Aralık 2022 

Euro'daki yükseliş vatandaşın yüreğini hoplatıyor! Rekor üstüne rekor! Euro/TL kurunda son dakika! 29 Aralık 2022 

29 Aralık 2022 euro/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününe yukarı yönlü seyrine devam ediyor. 20 lira seviyesine kadar yükselen euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? 29 Aralık 2022 euro/TL kuru.



Euro daki yükseliş vatandaşın yüreğini hoplatıyor! Rekor üstüne rekor! Euro/TL kurunda son dakika! 29 Aralık 2022 

EURO BÖLGESİ İÇİN KRİTİK UYARI GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Luis de Guindos Euro Bölgesi’nin karşı karşıya kaldığı zorlu ekonomik şartların hem bireyleri, hem şirketleri test edeceği uyarısında bulundu.

AMB Başkanı Guindo Euro Bölgesi ekonomisindeki zorlu koşullara dikkat çekerek Avrupa’nın tamamında görülen yüksek enflasyon, ekonomik yavaşlama ve düşük büyümeyle çakışıtığını söyledi. Luis de Guindos, "Hem şirketlerin, hem de hanehalkının ihtiyatlı davranıp uzun vadeye odaklanması çok önemli" dedi.

Guindos faiz kararlarının her toplantıda verilere bağlı olarak değerlendirileceğini ifade etti. Kısa süreli bir durgunluk beklediğini kaydeden Guindos ekonominin gelecek yılın ikinci çeyreğinden itibaren tekrar büyüyeceğini tahmininde bulundu.

Başkan Yardımcısı, "Şu anki durum kuşkusuz ki şirketler ve sürdürülebilirlik için zorluk teşkil ediyor. Ufukta resesyon varken yüksek belirsizlik ortamı işletmeler ve girişimciler için durumu daha da zorlu hale getiriyor. Bu nedenle ihtiyatlı kalmak önemli" diye ifade etti.

Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin fiyatlarını gören buz kesti! BP, PO, Opet, Total 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Gram altının yarından sonra ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen aklı gitti! Hemen bakın!

Mercedes V-Serisi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes V-Serisi 29 Aralık 2022 fiyat listesi


Geri Dön