04 / 05 / 2024

Euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 12 Ağustos 2022 euro kuru...

Euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 12 Ağustos 2022 euro kuru...

Euro, 12 Ağustos Cuma günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 12 Ağustos Cuma günü euro araştırılıyor. İşte 12 Ağustos Cuma euro kuru…



EURODA SON DAKİKA GELİŞMELER

Dün gün içinde en yüksek 18.52'yi bulan Euro/TL paritesi 18.51'den işlem gördü.

Euro/ dolar paritesi ise 1,0314 seviyesinde değerlendi. Bugün euro/dolar paritesi ise 1,0310 seviyesinde değerleniyor.

Euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 12 Ağustos 2022 euro kuru...

Piyasalarda dün ABD enflasyon rakamları açıklandı ve enflasyon rekordan döndü. Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yıllık bazda ise yüzde 8,5 yükseldi. Beklentiler, TÜFE'nin bu dönemde yıllık bazda yüzde 8,7 artması yönündeydi.

Enflasyon rakamlarının etkisi hala döviz kurları üzerinde sürmeye devam ediyor. Her ne kadar dolar yurt içi piyasalarda yüksek görünse de dünya genelinde doların değeri düştü. Euro ise değerlendi.

Euro fırladı! Euro/TL'yi tutabilene aşk olsun! Euroda son durum 11 Ağustos 2022

Euro alıp bekleyenler çabuk bakın! Euro/TL bugün kaç lira? Euro ne kadar? Son dakika euro kuru 11 Ağustos 2022

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön