30 / 04 / 2024

Ev almak isteyenler dikkat! 0.88 faizle konut kredisi müjdesi geldi!

Ev almak isteyenler dikkat! 0.88 faizle konut kredisi müjdesi geldi!

Vakıfbank, Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile birlikte konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı! Peki, konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte tüm detaylar...



Döviz kurları ve altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, her sektörü derinden etkiledi! Bunlardan biris de emlak sektörü oldu! Hem sıfır hem de ikinci el konutların yüksek fiyatlar ile satışa çıkarılması, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerini ertelemesine sebep oldu.

Son dakika taşıt kredisi almak isteyenler dikkat! Resmen belli oldu!

Tüm bunların üzerine Vakıfbank, Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile birlikte konut kredisi  faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı!

Peki, konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön