30 / 04 / 2024

Ev almak isteyenler dikkat! 0.88 faizle konut kredisi müjdesi geldi!

Ev almak isteyenler dikkat! 0.88 faizle konut kredisi müjdesi geldi!

Vakıfbank, Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile birlikte konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı! Peki, konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte tüm detaylar...



Yeni dönemde yeni bir ev almak isteyen, evine tadilat yapmak isteyen ya da mevcut evini yıktırıp yenisini inşa etmek isteyen vatandaşlar, uzun bu isteklerini gerçekleştirmek için nakit desteği arayışına çıktı.

Vatandaşların, daha bakımlı ve daha doğal olarak da daha sağlıklı ve güvenilir evlerde yaşama haklarına sahip olduklarını savunduğunu belirten Vakıfbank, bu noktada devreye girerek Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile beraber düşük faiz oranlı kentsel dönüşüm krediai hizmeti vereceğini duyurdu.

Tüketici kredilerinin 288 milyar 479 milyon 231 bin lirası konut oldu!VAKIFBANK KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ NEDİR?

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye'nin en önemli kamu bankalarından biri olarak tanınan ve geliştridiği kampanyalar  ile her geçen gün müşteri sayısını arttıran Vakıfbank, yeni dönemde kendi evinin sahibi olmak isteyen kişilere özel bir kredi kampanyası oluşturduğunu açıkladı.

Peki, kentsel dönüşüm kredisinden kimler faydalanabilir? İşte tüm ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön