30 / 04 / 2024

Ev hanımı da artık maaşlı olacak! Detaylar belli oldu

Ev hanımı da artık maaşlı olacak! Detaylar belli oldu

Çalışmayan ev hanımları için devlet bir fırsat verdi. Artık ev hanımları da emeklilik hakkından faydalanabilecek. Yeni düzenleme ile birlikte başvuru yapan ev hanımları emekli olabilecek. İşte tüm detaylar...



Türkiye'de çalışmayan ev hanımları için sevindirici bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ev hanımlarının emekli olabilmesine olanak tanıyacak yeni bir düzenlemeyi açıkladı. Bu proje sayesinde, ev hanımları belirli şartları yerine getirerek emekli olabilecekler ve aile ekonomisine katkı verebilecekler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön