02 / 05 / 2024

Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ev hanımları için bir müjdeli haber duyurdu. Ev hanımlarına 12.000 TL verilecek. Ev hanımları hem emekli olup hem de 12.000 TL’lik Maşa sahip olacak. İşte tüm detaylar…



Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte vaatler bir bir yayınlanmaya devam ediyor. Yeni bir düzenleme yapılacağı duyurusu da geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Yapılan açıklama ile birlikte kadınlara müjdeli haber verildi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da yapmış olduğu törenle bir seçim beyannamesi açıkladı. Erdoğan’ın vermiş olduğun müjdelerin arasında ev hanımlarına yönelik bir duyuru da vardı. Ev hanımlarına emeklilik hakkı verilecek.

Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Ev hanımlarına yeni emeklilik müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımları için emeklilik hakkı verileceğini duyurdu. Emekli maaş alıp hem de maaş hakkı kazanacak olan ev hanımları için detaylar tek tek paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımları için emeklilik müjdesi verdikten sonra konunun detaylarını paylaştı. Her aileden en az minimum bir kişiye iş hakkı verilecek. Ev hanımlarının emeklilik filmlerinin belirli bir bölümünü devlet ödeyecek. İsteye bağlı olarak sigorta yaptırmış olan ev hanımlara cüzi bir miktarda prim ödeyerek devletin verdiği pirim desteğiyle birlikte kolay bir şekilde emekli olabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön