15 / 05 / 2024

Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ev hanımları için bir müjdeli haber duyurdu. Ev hanımlarına 12.000 TL verilecek. Ev hanımları hem emekli olup hem de 12.000 TL’lik Maşa sahip olacak. İşte tüm detaylar…



Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Ev hanımlarına 12.000 TL maaş verilecek

Yapılan duyuruyla birlikte milyonlarca ev hanımı için müjde verildi. Emeklilik kapsamında ev hanımlarına maaş müjdesi de verildi. En az 12.000 TL’lik bir maaş bağlanacak ve söz konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmış olduğu bir programda soruları cevaplarken aile destek paketi ile ilgili de açıklama yaptı.

Kanal D & CNN Türk’ün yapmış olduğu ortak yayında konuşan Cumhurbaşkanı Fulya Kalkan’ın sorularına cevap verdi. Aile destek paketi kapsamında yeni düzenlemeler yapılacak. Aile destek paketi ile birlikte ev hanımlarına emeklilik desteği sallanıp, her ailede en az bir çalışan olması sağlanacak. Ayrıca evlilik teşvik edecek kanunlar da çıkartılacak.

Verilen tüm bu vaatler ak partinin seçimleri kazanmasının ardından gerçeğe dönüşecek.

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Detaylar açıklandı

Ev hanımlarının başına talih kuşu kondu! 7500 TL aylık alacaklar!

Bakanlıktan ev hanımlarına müjdeli haber! Tam 500 TL harçlık verilecek, işte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön