01 / 05 / 2024

Bakanlıktan ev hanımlarına müjdeli haber! Tam 500 TL harçlık verilecek, işte detaylar!

Bakanlıktan ev hanımlarına müjdeli haber! Tam 500 TL harçlık verilecek, işte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen bir proje ile ev hanımlarına nakit desteği sağlanacak. "Ev Hanımlarına Yeni Destek Yardımı" adı verilen bu kampanya ile ev hanımları, başvuru yaparak destekten faydalanabilecekler. Projenin detayları haberimizde yer alıyor.



Ev hanımlarına yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan "Ev Hanımlarına Yeni Destek Yardımı" desteğinin tutarı 500 ila 1100 Lira arasında değişiyor. İhtiyaç sahibi ev hanımları, kampanyaya başvurarak bu destekten faydalanabilecekler. Başvurular şu anda açık ve doğru ve eksiksiz bir başvuru formu doldurmak yeterli olacak.

Bu yardım paketi için bazı şartları yerine getirilmesi gerekiyor. Belirlenen şartları taşıyan tüm başvuru sahipleri yardım almaya hak kazanacaklar. Ayrıca, verilen nakit tutarı hibe olarak verilecektir, yani geri ödemesiz olarak sunulan bir destek programıdır.

Bakanlıktan ev hanımlarına müjdeli haber! Tam 500 TL harçlık verilecek, işte detaylar!

Başvuru Şartları

Ev hanımlarına yönelik başlatılan destek kampanyasına katılmak için aşağıdaki şartların yerine getirilmesi gerekiyor;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az bir çocuk sahibi olunması,
  • Kadın olmak,
  • Arsa veya ev tapusuna sahip olmamak,
  • Sabit bir gelire sahip olmamak,
  • Aktif bir sigortaya sahip olmamak.

Tüm bu şartları karşıladığını düşünen kadınlar hemen kampanyaya başvurabilir. Kampanya kapsamında verilecek yardım tutarı 500 ile 1100 Lira arasında değişmektedir. Başvurunun onaylanması durumunda, yardım tutarı PTT hesaplarına yatırılacaktır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön