28 / 04 / 2024

Ev hanımlarına müjdeli haber! Prim desteği geliyor

Ev hanımlarına müjdeli haber! Prim desteği geliyor

Ev hanımlarına prim desteği de sağlanacağı belirtilen beyannamede emeklilik yaşının çocuk sayısına göre aşağı çekileceği ve devletin yıllık prim desteğinin yıllık 12 bin 804 lira olacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu AK Parti seçim beyannamesinde sigorta sisteminde toplumun tüm kesimlerine yönelik atılacak adımlar dikkat topladı.

Bazı meslek grupları için özel sosyal sigorta programları oluşturulacak, yaşlı bakım sigortası uygulamaya sokulacak, bir ayağını ev hanımlarına prim desteği, diğer ayağını her ailede bir sigortalının oluşturduğu aile desteği sigortası gibi yeni uygulamalar hayata sokulacak. Ev hanımlarında emeklilik yaşı çocuk sayısına göre aşağı çekilecek, devletin vereceği yıllık prim desteği 12 bin 804 lira olarak belirlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön