Magazin

Ev sahibiyle davalık olan Selen Görgüzel: Mobingin hesabını soracağım!

Kendisini evden çıkarmak isteyen ev sahibiyle mahkemelik olan şarkıcı Selen Görgüzel, mobing gördüğünü söyleyerek önemli açıklamalar yaptı. İşte Selen Görgüzel'in o açıklamaları...

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıklarından oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel de oldu. Paylaşılan detaylara göre Selen Görgüzel'in başı bir süredir mülk sahibi ile dertte. Haberlercom'da yer alan habere göre kirasını senelik olarak peşin ödediğini fakat konut sahibinin kendisini evden çıkarmaya çalıştığını dile getiren Şarkıcı ve Oyuncu Selen Görgüzel, maruz kaldığı mobbingi anlattı.

"BANA AYRILAN YERE ARAÇ KOYUP BİR DE ÇİRKİN SÖZLER SÖYLÜYORLAR

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre dün akşam Hakan Altun konseri öncesi görüntülenen Selen Görgüzel, Aramızda Kalmasın'a ev sahibiyle yaşadığı sıkıntıları anlattı. Yaptığı açıklamada kendisine güzel davranılmadığını dile getiren Selen Görgüzel, "Hiçbir eve yapışma derdinde değilim. Bana mobbing uyguluyorlar. Ben bu evden çıksam bile bu ayıbın hesabını hukuksal olarak soracağım. Kapalı otoparkımda bana ayrılmış olan yere kendi arabalarını çekiyorlar, bana yer bırakmıyorlar. Söylediğim zaman da çirkin kelimelerle seslerini yükselterek 'Evimizden çıkın, bıktık sizden' diyorlar. Sanki konutlarına yapıştım. 2 senelik kiracıyım, yıllık kiramı ödedim hiçbir sorun yaratmayan bir kiracıyım. İyi kiracıya iyi konut sahibi düşmüyor işte. Bu bir sınav. Benim Allah'tan başka kimseden bir korkum olmaz. Adaletsiz olan ve yanlış yapanın korkusu olmalı" dedi.

DAVALIK OLMUŞLARDI

Yaptığı açıklamada bir senelik kirasını peşin ödeyen Selen Görgüzel, taşındıktan 6 ay sonra konut sahibinin kendisini çıkarmak istediğini açıklamıştı. Paylaşılan bilgilere göre sözleşmesi olduğu için evden çıkmayan Selen Görgüzel, konut sahibinin gece yarısı evine polis göndermesine sinirlenmiş ve şikayetçi olmuştu. 

Instagram hesabı üzerinden yaşadıklarını anlatan Selen Görgüzel şunları dile getirmişti "Bu saatte üst katta oturan konut sahibim gürültü yaptığımı öne sürerek, uyurken evime polis gönderdi. Haber vermeden elektriğimi, doğalgazımı kestirerek akrabamın yerine arabasını koyup hakkımda saçma sapan haberler ve telefonlarla verdikleri rahatsızlık yetmemiş gibi! Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum. Kızımla yaşamış olduğum kirasını günü gününe senelik ödediğim evde yüzde 25 artışı kabul etmedikleri için evden caydırıcı hamlelerle kaçırmaya çalışan konut sahiplerimden şikâyetçiyim. Bu konuta taşınalı sadece iki sene oldu. Taşındıktan 6 ay sonra 'çık' demeye başlayan konut sahiplerimiz hakkında acilen gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum." 

 

Selen Görgüzel'den ev sahibi için Adalet Bakanlığı'na çağrı: Elektriğimi kesti, evime polis yolladı! Şikayetçiyim!

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Altın yatırımcısına soğuk duş! Altını bilen adam İslam Memiş gram altın için kara haberi verdi! Tam tamına kadar olacak!