29 / 04 / 2024

Ev satma vaadiyle dolandırıldıklarını iddia eden bir grup, eylem yaptı!

Ev satma vaadiyle dolandırıldıklarını iddia eden bir grup, eylem yaptı!

Antalya 'da kendilerini dolandırdıklarını iddia ettikleri firmanın Meydan Kavşağı 'ndaki şubesinin önünde bir araya gelen grup, "Çocuklarımıza kurduğumuz hayaletimizi çaldınız", "Sağlığımızdan olduk, hakkımızı istiyoruz" dedi




Antalya'da ev satma vaadiyle dolandırıldıklarını iddia eden bir grup, eylem yaptı. Kendilerini dolandırdıklarını iddia ettikleri firmanın Meydan Kavşağı'ndaki şubesinin önünde bir araya gelen grup, "Çocuklarımıza kurduğumuz hayaletimizi çaldınız", "Sağlığımızdan olduk, hakkımızı istiyoruz", "Sertifikalı dolandırıcılar" yazılı dövizler ile bir sure oturma eylemi gerçekleştirdi. 


Mağdurlardan Arzu Başol yaptığı açıklamada. 40 bin lira kaybettiğini anlatarak, mağdur durumda olduğunu söyledi Tek istediklerinin haklarını almak olduğunu kaydeden Başol "Emlak firması, inşaatların 8 ay içinde biteceğini söyledi ancak aynı evi birçok kişiye satmışlar, mağdurlara sahte makbuz vermişler. Yetkililerden yardım istiyoruz. 


Mutlu Kabar ise ev almak amacıyla parmağındaki nişan yüzüğünü dahi sattığının ifade ederek, "2011 Haziran ayında emlak şirketine 25 bin lira verdim ancak daha sonra evi olmadığının gördük. Yani dolandırıldığımızı anladık" diye konuştu. Bir sure daha slogan atarak eylemlerini sürdüren grup. daha sonra bölgeden ayrıldı. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şikayet üzerine 27 Mayısta bir inşaat firmasına. Kepez ilçesindeki bazı mahallelerde yapılan binalarda bir daireyi birden fazla kişiye sattığı gerekçesiyle operasyon düzenlemişti.


Hürriyet Akdeniz


Geri Dön