29 / 04 / 2024

Eva Gayrimenkul Değerleme ile hisse değeri korunacak!

 Eva Gayrimenkul Değerleme ile hisse değeri korunacak!

Kentsel dönüşümde ve kentsel yenilemede hisse değeri tespiti çalışmaları yapacak olan Eva Gayrimenkul Değerleme, tarafsız ve bağımsız olarak tespit süreçlerini yönetecek



 

Kentsel dönüşüm kapsamına giren bölgelerdeki konutlar için Eva Gayrimenkul Değerleme danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Verilen hizmet kapsamında, binaların mevcut durumu tespiti, ölçümü, mülkiyet – hisse analizi tespiti ve buna bağlı birim değer tespit çalışmaları ve yapılması düşünülen yapıların yeni projesine göre şerefiyelendirme çalışmaları yer alıyor. 

Eva Gayrimenkul Değerleme, bağımsız ve tarafsız tutumuyla yıkılıp yapılması planlanan yapılarda hisse sahiplerinin aralarındaki tartışmalara da noktayı koyacak. Ayrıca eski ve yeni projelerin değer olarak karşılaştırılarak toplam proje birim değeri aynı kalmak koşulu ile yeni projedeki değerlerin belirlenmesi ve eşdeğerlik tablosu çıkartılarak mülk sahipleri arasındaki paylaşımın kolaylaştırılması hizmetleri de verilecek.

Ayrıca şirket kentsel dönüşümde geliştiriciler tarafından önerilen sözleşmelerle ilgili riskler/faydalar konusunda mal sahiplerine danışmanlık veriyor.



Geri Dön