11 / 05 / 2024

Evde bakım maaşında son dakika müjdesi! 1 milyar 867 milyon TL'lik ödeme yapılacak! Hemen siz de bir bakın!

Evde bakım maaşında son dakika müjdesi! 1 milyar 867 milyon TL'lik ödeme yapılacak! Hemen siz de bir bakın!

Evde bakım maaşında son dakika müjdesi geldi. Kasım ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde pek çok kişi evde bakım maaşı yatan iller listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Ödeme yapılan iller açıklandı mı? Hemen bakın...



EVDE BAKIM MAAŞI KASIM 2022 YATAN İLLER LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

Hürriyet'te yer alan habere göre, evde bakım maaşı yatan iller 10 Kasım listesi henüz açıklanmadı. Yine verilen bilgilere göre, söz konusu ödemeler 15 Kasım ve takip eden günlerde yapılacağı için ödeme listeleri de 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla netleşecek.

SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI NASIL SORGULANIR

Yine verilen detaylara göre, evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının kısa mesaj özelliğini de kullanabilir. Evde bakım ödemelerini Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının kısa mesaj kısmına BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takiplerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca evde bakım desteği ile ilgili olarak kısa mesaj göndermeniz durumunda 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

Evde bakım maaşında son dakika müjdesi! 1 milyar 867 milyon TL lik ödeme yapılacak! Hemen siz de bir bakın!

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA KASIM 2022

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan evde bakım aylığı ödemelerini E-Devlet üzerinden de sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile E Devlet şifrenizi kullanıp giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazıp, açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Pek çok kişinin merak ettiği Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında yer alıyor.

EVDE BAKIM MAAŞINA NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Evde bakım maaşı alabilmek için aşağıda yer alan 3 şartın taşınması gerekiyor:

1) Gelir kriterinin uygun olması,

2) Bakıma muhtaçlık kriterleri,

3) Ağır engelli olduğunu bildiren sağlık kurulu raporu.

Asgari ücrette resmen 7 şiddetinde deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem! Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı!

Altının Efendisi İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!


Geri Dön