30 / 04 / 2024

Evde bakım maaşları yatmaya başladı! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşları yatmaya başladı! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!

Ay ortasına yaklaşırken, vatandaşların en çok aradığı sorulardan biri de evde bakıcı maaşlarının yatıp yatmadığı oldu. İşte ayrıntılar...



Ay ortasına yaklaşırken, vatandaşların en çok aradığı sorulardan biri de evde bakıcı maaşı. Aile Bakanlığı her ayın 15'inde bakım parasını hesaba yatırmaya başlar.

Evde bakım maaşları yatmaya başladı! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!EVDE BAKIM MAAŞLARI YATTI MI? 

Evde bakım maaşları 15 Ekim'de hesaplara yatmaya başladı. Evde bakım maaşları hesaplara yatmaya her ayın 15'inde başlar ve ayın sonunda sona erer.

Evde bakım ödemesi alanlar, sorgulama yapmak için telefonun mesajlaşma işlevini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası üzerinden hak sahipleri, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp 4747 yazıp bakiyelerini takip edebilirler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön