01 / 05 / 2024

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Nisan ayının başlaması ile beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında da evde bakım maaşlarının ödeme tarihi de merak edilen konular arasında yer aldı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ödemelerin bu ay da zamanında yapılacağı kaydedildi.



Her ay düzenli olarak sunulan evde bakım maaşları, Nisan ayında da ihtiyaç sahiplerine verşlecek ve vatandaşlara rahat bir nefes olacak. Öte yandan, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi, bu ay da maaşlar zamanında ve eksiksiz olarak ödeneceği kaydedildi. Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 4-5-6-7-8 Nisan evde bakım maaşı yatan iller listesi.

EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım maaşları genellikle her ayın 15 ile 31'i arasında hesaplara yatırılmaktadır. Buna göre; Şubat ayı evde bakım maaşı ödemelerinin 15 Nisan 2024 itibarı ile hesaplara yatırılması beklenmekte.

 Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

2024 EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR OLDU?

takvim.com.tr'de yer alan habere göre; Memur maaşlarına gelen zam ile beraber, evde bakım maaşı ücretlerine de yüzde 49,25 oranında zam yapıldı. Buna göre; Evde bakım desteği yapılan zamla beraber 5 bin 98 liradan, 7 bin 608 liraya kadar çıkmış oldu. 

EVDE BAKIM MAAŞLARI NASIL SORGULANIR?

e-Devlet'in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları tek tek açıklandı! Kime, ne kadar yatacak? Şimdi rakamlara bakın

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı ödemeleri buz kestirdi! Yeni zamlı maaşlar tam bu kadar oldu!

Evde Bakım Yardımı bekleyenlere Mart 2024 müjdesi! Paralar hesaplara peyderpey yatırılmaya başlandı!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı son dakika zamlı rakamlar belli oldu! Hesabınıza bu kadar para yatacak!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön