29 / 04 / 2024

Evde Tek Başına filminin evi 25 dolara kiralanacak!

Evde Tek Başına filminin evi 25 dolara kiralanacak!

Dünyaca ünlü komedi filmi Evde Tek Başına filminin Winnetka kentinde bulunan evi Airbnb’de bir geceliğine kalmaya sunuldu.



ABD'nin Illinois eyaletinin Winnetka kentinde yer alan ünlü dünyaca ünlü komedi filmi "Home Alone" (Evde Tek Başına)' filminin çekildiği ev, Airbnb’de 1 geceliğine kalmaya sunuldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Evi kiralayan misafirleri, Kevin McCallister'ın ağabeyi Buzz'ı oynayan aktör Devin Ratray karşılayacak. Ev, 7 Aralık'tan itibaren rezervasyon için uygun olacak.

Evin gecelik ücreti 25 dolar olacak. ABD'nin Illinois eyaletinin Winnetka şehrinde olan ev, 7 Aralık'tan itibaren rezervasyon için müsait olacak. Evi kiralayan misafirleri ise Kevin McCallister'ın ağabeyi Buzz'ı oynayan oyuncu Devin Ratray karşılayacak. 

Macaulay Culkin, Catherine O'Hara, Joe Pesci'nin kadrosunda yer aldığı, vizyona girdiği dönemde büyük ilgi toplayan filmin iki devam filmin iki devam filmi çekildi. 

Evde Tek Başına filminin evi 25 dolara kiralanacak!

Filmin devam konusu şu şekilde: 

"Kevin (Macaulay Culkin) aldığı ceza üzerine geceyi evlerinin çatı katında geçirir. Ertesi gün yatağında uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını fark eder ve yalnız kaldığını fark ettiği anda, evini de hırsızlara karşı korumak zorunda kalacağını anlar. Harry ve Marv’ın niyeti ise Kevin’in mahallesindeki tüm evleri soymaktır."

Friends dizisinin ikonik evi bir günlüğüne kiralanabilecek!


Geri Dön