04 / 05 / 2024

Evden mi çalışsak, ofisten mi? Bakın şirketler buna nasıl bakıyor?

Evden mi çalışsak, ofisten mi? Bakın şirketler buna nasıl bakıyor?

Şirketlerin yüzde 83'ünde çalışma düzeni değişti. Merakla beklenen Wellbeing-Çalışan Mutluluğu- Uygulamaları, Yan Hak Trendleri ve Ofise Dönüş Anketi sonuçları açıklandı. Araştırma sonucuna göre şirketlerin çalışanı desteklemeye yönelik uygulamalarda gelişime açık bir alan bulunuyor.



Risk, emeklilik ve sağlık konularında veri ve analizlerden faydalanarak profesyonel hizmetler sunan Aon hazırladğı anket araştırma finans, sağlık hizmetler, imalat sanayii,tüketim ürünlerini de içine alan 16'dan fazla sektörn şirketler üzerinde çalıştı. Bu şirketlerin yüzde 20'si lokal, yüzde 80'i global şirketler oluştu. Katılan toplam kurum sayısı ise  94...


Tamamen evden çalışmayı benimseyen şirket çok az

Dünya gazetesinin aktardığı habere göre araştırmada pandemi süreci sonrası ofise dönüş planlarını tamamlayan şirketlere yeni çalışma düzenleri için hangi uygulamayı belirledikleri soru yöneltildi. Şirketlerin yüzde 83'ü çalışma düzenlerinde değişiklik yaptıklarını söylese de ancak tamamen evden çalışmayı benimseyen şirketlerin oranı ise %3'te kaldı.

Şirketlerin yüzde 46'sı ise aynı ilden çalışma koşulu koyuyor, evden çamışmaya sıcak baktı. Şirketler çalışanın kolay ulaşılabilir olmasına önem verdi.

Evden mi çalışsak, ofisten mi? Bakın şirketler buna nasıl bakıyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön