27 / 04 / 2024

Evgör Mobilya, yoldan geçen müşterileri ile önce sosyal ağda buluşuyor!

Evgör Mobilya, yoldan geçen müşterileri ile önce sosyal ağda buluşuyor!

Vitrin camlarına QR-Code uygulaması koyan Evgör Mobilya, yoldan geçen müşterileri ile önce sosyal ağda buluşuyor…



Mobilyada yeniliklerin öncüsü Evgör, akıllı telefonlara okutulabilen özel iki boyutlu barkod teknolojisini mağaza vitrinlerine uyarladı. İstanbul Beyoğlu, Çamlıca ve Üsküdar mağazalarının vitrin camlarına QR-Code yerleştiren firma, bu sayede müşterilerini Facebook sayfasının takipçisi haline getirerek, daha mağazaya girmeden onları ürün ve kampanyaları hakkında bilgilendiriyor. Uygulama ile mağazalarının önündeki insan trafiğini müşteri potansiyeline çevirmeyi amaçladıklarını söyleyen Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, trafik ışığında beklerken vitrinlerindeki kodu telefonuna okutanların olduğunu belirtiyor. Evgör Mobilya, sektöründe pek fazla örneği olmayan QR-Code uygulamasını mağaza içindeki ürün tanıtım panolarına da uyarlayarak, o ürünle ilgili fiyat, kampanya ve detay bilgilerinin anında müşterisinin telefonuna gelmesini sağlıyor.

İstanbul, 20.02.2012

Kalite ödüllü mobilya markası Evgör, yenilikçi uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Akıllı telefonların yaygınlaşması ile iki boyutlu barkod uygulamasına olan ilginin arttığını gören firma, vitrin camlarına QR-Code yerleştirdi. Böylece, artık Evgör mağazalarının vitrinine bakanlar, camdaki barkodu telefonlarına okutarak anında firmanın Facebook sayfasını takip eder hale geliyor. Bu sayede de, Evgör Mobilya’nın kampanyaları, yenilikleri ve avantajları hakkında sürekli güncel bilgiye sahip oluyor.

Evgör Mobilya, uygulamayı bir adım daha ileriye taşıyıp mağaza içindeki ürünlerin yanlarında duran bilgilendirme panolarında da QR-Code kullanıyor. Böylece, mağazanın içine girenler, firma görevlisine ihtiyaç duymadan ilgilerini çeken ürünle ilgili her detaya telefonlarına okuttukları kod üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor.

Yeni uygulama mağaza ziyaretçi sayımızı %10-15 oranında artırdı!

İnsan ve araç trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda yer alan mağazalarının bu avantajından daha fazla yararlanmak için QR-Code uygulamasını hayata geçirdiklerini belirten Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, “Vitrinimize bakanlar, barkodu telefonlarına okutup anında Facebook takipçimiz oluyor. Eğer zamanı varsa, hemen mağazaya girip ürünlerimize yakından bakıyor. O an için mağazayı ziyaret etme durumları olamasa bile ürün, kampanya ve yeniliklerimizi sosyal ağ üzerinden takip edebildikleri için artık ailemizin bir parçası haline geliyor” dedi.  Mobilya sektöründe yeniliklerin öncüsü olma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Ekmen, müşteri memnuniyetine dayalı teknolojik uygulamalarla farklılıklarını ortaya koyduklarını söyledi. Mağazalarını 3 boyutlu modelleterek Google Earth üzerinden sanal ziyarete de açtıklarını hatırlatan Ekmen, yenilikçi uygulamalarının 2012 yılında da devam edeceğinin altını çizdi.


Evgör Mobilya Hakkında: 2004 yılının son çeyreğinde kurulan Evgör, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul’da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr ile de hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ile TTDK “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya’nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor.

 


Geri Dön