02 / 05 / 2024

Evgör Mobilya kişiye özel mobilya üretimi yapacak!

Evgör Mobilya kişiye özel mobilya üretimi yapacak!

Evgör Mobilya, evlerinin dekorasyonunda özgünlük arayan müşterileri için yeni bir hizmet başlattı. “Mobilyada Özgürlük Zamanı” diyen EVGÖR, sunduğu hizmetler arasına kişiye özel mobilya üretimini de ekledi...




Mobilyada özgürlük zamanı!


“Mobilyada Özgürlük Zamanı” diyen EVGÖR, sunduğu hizmetler arasına kişiye özel mobilya üretimini de ekledi. Uygulama ile, evlerinin dekorasyonunda farklılık ve özgünlük arayanlar, binlerce modelin bir arada bulunduğu www.evgor.com.tr'den beğenecekleri ürünleri, kendi tarzlarına uygun değişikliklerle yeniden ürettirebiliyor ya da nasıl bir mobilya istediklerini anlatarak, hayallerine uygun tasarımlar yaptırabiliyor. Yeni ev kuracak olanlar ve evlerini baştan dekore ettirmeyi planlayanlar, EVGÖR Mobilya’nın http://mobilya-tasarim.evgor.com.tr/ linkindeki kişiye özel tasarım sayfasına göz atabilir. 



“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla sektörde 9. Yaşını kutlayan Evgör Mobilya, müşterilerinin artan taleplerine yerinde ve uygun çözümler sunabilmek için “kişiye özel tasarım” hizmeti vermeye başladı. Konusunda uzman bir ekiple çalışan  firma, sadece bu uygulamaya özel bir başvuru sayfası oluşturdu. Evgör Mobilya’nın web sitesindeki linki ziyaret edenler, burada yer alan başvuru formunu doldurup, hayallerindeki mobilyayı tarif ederek ya da örnek bir fotoğrafını paylaşarak ön talepte bulunabiliyor. Evgör ekibi, gelen talep doğrultusunda müşterisinden randevu alıp, tasarımla ilgili ölçü, renk, desen vb. detayları netleştiriyor. Ardından tasarımın 3D modelini hazırlayarak, müşterisinin beğenisine sunuyor. Onay aldıktan sonrada da üretim aşamasına geçiliyor.


EVGÖR Mobilya’nın kişiye özel tasarım ve üretim hizmeti hakkında detaylı bilgi için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayıp bilgi alabilir ya da www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön