03 / 05 / 2024

Evgör Mobilyadan iPhone uyumlu müzik çalar köşe takımı!

Evgör Mobilyadan iPhone uyumlu müzik çalar köşe takımı!

EVGÖR Mobilyanın Beste Power isimli yeni köşe takımı, iPhone, Flash bellek ve Micro SD hafıza kartları ile uyumlu tasarımı sayesinde aynı zamanda bir müzik çalar görevi de görüyor



Mobilyada yeniliklerin öncüsü EVGÖR, 2012 koleksiyonundaki Modern Köşe Takımları Serisine oldukça ilginç bir ürün dahil etti. EVGÖR Mobilyanın Beste Power isimli yeni köşe takımı, iPhone, Flash bellek ve Micro SD hafıza kartları ile uyumlu tasarımı sayesinde aynı zamanda bir müzik çalar görevi de görüyor. Üzerindeki yönlendirme tuşlarını kullanarak kişisel arşivinizdeki istediğiniz şarkıyı çalmanıza imkan veren Beste Power Köşe Takımı, 3 adet hoperlör çıkışı sayesinde kusursuz bir müzik keyfi vaad ediyor. www.evgor.com.tr adresinde ve EVGÖR mağazalarında 4.990 TLden satışa sunulan müzik çalar köşe takımına Şimdi al, ödemeye 3 ay sonra başla avantajı ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

İstanbul, 03.12.2011

Türkiyenin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, 2012 koleksiyonuna sıra dışı bir köşe takımı ekledi. Beste Power isimli köşe takımını farklı kılan şık ve konforlu tasarımı yanında bir de müzik çalabiliyor olması. iPhone uyumlu tasarımı sayesinde cep telefonundaki müzik arşivinizi, salonunuzdaki köşe takımızın üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Konfor ve müziği köşe takımında buluşturan bu özel tasarım, sahip olduğu 3 adet hoperlör çıkışı ile müzik setini aratmıyor. Farklı renk ve desen alternatifleri bulunan ve istenilen ölçülere göre üretilen Beste Power müzik çalarlı köşe takımı az yer kaplayan ve aksesuarlarınız için size evinizde ekstra yer alan ergonomik yapısıyla da dikkat çekiyor.

İstanbulda Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıcada mağazaları bulunan EVGÖR Mobilya, yeni inovatif ürünü müzik çalarlı köşe takımından almak isteyen müşterilerine 36 aya varan taksit imkanı, peşinde %10 indirim, Türkiyenin her yerine ücretsiz teslimat ve ödemeye 3 ay sonra başlama avantajlarını da bir arada sunuyor. Evgör Mobilyanın Iphone uyumlu köşe takımı hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiyenin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz


Evgör Mobilya Hakkında: 2004 yılının son çeyreğinde kurulan Evgör, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. Kaliteli ürün & Kaliteli hizmet prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbulda Üsküdar, Kasımpaşa ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiyenin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr ile de hem Türkiye hem de dünyanın her yerine ürün satışı gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü ve 2011 Tüketici Kalite Ödülü sahibi olan Evgör Mobilyanın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor.


Geri Dön