27 / 04 / 2024

Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Evim Kadıköy ne zaman teslim? sorusuna yanıtı haberimizin içinde bulabilirsiniz. Anka Yapı Evim Kadıköy konut fiyatları 223 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Evim Kadıköy Fikirtepe'de teslimler 24 ay sonra yapılıyor...




Evim Kadıköy Konutları projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor.  Evim Kadıköy  ne zaman teslim sorusundan önce Fikirtepe Evim Kadıköy Konutları projesi hakkında bilgi verelim.


Fikirtepe Evim Kadıköy Konutları projesi 3 etap olarak yükseliyor. Evim Kadıköy Konutları Fikirtepe projesinde 2 bin 500 adet konut bulunuyor. Evim Kadıköy Konutları Fikirtepe fiyatları 223 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Fikirtepe Evim Kadıköy Konutları ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor.  Anka Yapı  Evim Kadıköy Konutları projesinde 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 daire tipleri bulunuyor.



Evim Kadıköy ne zaman teslim?


Evim Kadıköy ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra olarak yanıt veriliyor. Evim Kadıköy Konutları Fikirtepe projesi 38 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Evim Kadıköy Konutları projesi AE Mimarlık ofisi tarafından tasarlandı.


Evim Kadıköy Konutları Fikirtepe projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran gibi sosyal donatılar buluuyor. Evim Kadıköy Konutları satış ofisi ile 444 38 11 numaralı telefondan iletişime geçiliyor.


Evim Kadıköy Konutları Fikirtepe nerede?

Evim Kadıköy Konutları Fikirtepe adres : Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbulİstanbul


Evim Kadıköy Konutları Fikirtepe iletişim 

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön