29 / 04 / 2024

Fikirtepe Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Fikirtepe Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Fikirtepe Evim Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor



Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükselen Evim Kadıköy,  Anka Yapı  tarafından 3 etap halinde yükseliyor. İlk etabında 550 konutun yer aldığı Anka Evim Kadıköy'de toplam konut sayısı ise 2500. Fikirtepe  Evim Kadıköy  ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 


Arsa alanı 70 bin metrekare olarak belirlenen Fikirtepe Evim Kadıköy projesi kapsamında yüzme havuzları, kafeler, fitness center, spor alanları, sauna, hamam, oyun alanları, dinlenme alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 


Anka Fikirtepe Evleri, 39 ila 120 metrekare arasında değişen alanlara sahip 1+1'den 5+1 lofta kadar da farklılık gösteren konut tipleri bulunuyor. Anka Fikirtepe Evim Kadıköy'de konutların fiyatları 220 bin liradan başlarken metrekare birim fiyatları ise 4.800 liradan başlangıç gösteriyor. 


Fikirtepe Evim Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce ödeme koşullarından bahsedelim. Projede yüzde 25 peşinata banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Yüzde 50 peşinata ise 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Fikirtepe Evim Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak ise 2015 yılı belirlendi. 


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://ankayapifikirtepe.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön