28 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'den ev alana İphone 6 Plus hediye!

Evimiz Kocaeli'den ev alana İphone 6 Plus hediye!

Teslimine sadece 9 ay kalan projede yüzde 0.79 sabit faizli kredi imkanı sunulurken, 20 Kasım'a kadar ev alan herkes, ileri teknolojinin son ürünü iPhone 6 Plus cep telefonuna sahip olacak.




Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli projesinde hayata geçirdiği fırsatlarla dolu kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Teslimine sadece 9 ay kalan projede yüzde 0.79 sabit faizli kredi imkanı sunulurken, 20 Kasım'a kadar ev alan herkes, ileri teknolojinin son ürünü iPhone 6 Plus cep telefonuna sahip olacak. Bu yıl 70'inci yaşını kutlayan, Kocaeli'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli projesinde düşük faizli 'yüksek' hediyeli yeni bir kampanya başlattı. 

Kampanya kapsamında, 20 Kasım 2014 tarihine kadar Evimiz Kocaeli'den ev alan herkese, yüzde 0.79 sabit faiz oranıyla banka kredisi kullanma fırsatı sunulurken, aynı zamanda, cep telefonu teknolojisinin en üst seviyesini ifade eden İPhone 6 Plus telefon hediye edilecek. Teslimine sadece dokuz ay kalan, Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinden ev sahibi olmayı düşünenler ayrıca, peşin fiyatına, vade farksız, 25 eşit taksitte ödeme imkanına da sahip olacaklar. 



Hürses


Geri Dön