05 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli'nde ev alana iPad hediye!

 Evimiz Kocaeli'nde ev alana iPad hediye!

Pekdemir inşaat 936 konutluk Evimiz Kocaeli'nde aralık ayında ev sahibi olmak isteyenler için kampanya başlattı. Peşinatı yüzde 10'dan yüzde 2'ye çeken şirket ev alanlara bir de iPad hediye edeceğini açıkladı...



Pekdemir inşaat 936 konutluk Evimiz Kocaeli'nde aralık ayında ev sahibi olmak isteyenler için kampanya başlattı. Peşinatı yüzde 10'dan yüzde 2'ye çeken şirket ev alanlara bir de iPad hediye edeceğini açıkladı. 


İkinci etabın satışı öne çekildi 


Evimiz Kocaeli projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. Fiyatlar ise 106 bin liradan başlıyor. 


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 1 Temmuz 2015'te teslim edilecek projenin hem Kocaeli halkından hem de İstanbul, Ankara, Bursa, Adapazarı gibi illerdeki yatırımcılardan büyük ilgi gördüğünü söyledi. Pekdemir, oluşan yoğun talep nedeniyle 264 konutluk ikinci etabın satışım öne çektiklerini aktardı. 



2 bin metrekarelik gölet 


Yeşille iç içe projenin içinde 2 bin metrekarelik gölet, yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları ve iki adet basketbol sahası bulunuyor. Projede aylık aidatlar 110120 lira aralığında düşünülüyor. 




Bugün Gazetesi 


Geri Dön