05 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli Temmuz'da teslim edilecek! Vade farksız taksit imkanı!

Evimiz Kocaeli Temmuz'da teslim edilecek! Vade farksız taksit imkanı!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'nde ev sahibi olmak isteyenler çeşitli seçenekler içinden kendi ödeme modellerini, kendi koşullarına uygun olarak belirleyebilecek.




Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'nde ev sahibi olmak isteyenler çeşitli seçenekler içinden kendi ödeme modellerini, kendi koşullarına uygun olarak belirleyebilecek. "Bize Göre Değil Size Göre Ödeme" sloganıyla başlatılan ve Kocaeli tarihinde bir ilk olan kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, tercihlerine ve ödeme koşullarına göre peşinatsız ödemeden vade farksız ve faizsiz ödemeye, yüzde 0.59 gibi oldukça özel faiz oranıyla uzun vadeli kredi kullanımından ara ödemeli modele kadar farklı ödeme avantajlarından yararlanabilecekler. Böylece Evimiz Kocaeli gibi, Pekdemir kalite ve güvenini oldukça ekonomik koşullarda halka sunan bu benzersiz projede ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 

Kocaeli'nin yükselen yıldızı Başiskele bölgesinde inşası hızla devam eden Evimiz Kocaeli projesinde teslimler Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlıyor. 



Derince Ekspres


Geri Dön